Mange tar det som en selvfølge at nettsiden er oppe – og normalt så er den jo det. Men man kan ikke manuelt sjekke om nettsiden er oppe hele tiden – og kundene dine gir deg beskjed kun hvis de er veldig trofaste.

Vår erfaringer fra nettbutikker og andre komersielle nettsider vi har jobbet med tilsier at det tapes enorme summer hver eneste måned på at nettsiden er utilgjengelig – uten at det oppdages.

Her er de tre største grunnene til å overvåke nettsiden din:

Pris: 129,- pr år

Ingen bindingstid – ingen oppsigelsestid!

Alle priser er er eks mva.

NB: Mottak av SMS ved nedetid er 100% gratis!

1. Du bedrer din rangering i Google

Dette kunne vært en påstand, men det er det ikke. Dette er fakta. Google har lenge hatt tilgjengelighet som en av sine faktorer når sider skal evalueres og indekseres.

Er du hands-on hele veien, og gir beskjed til din nettleverandør – så vil dette påvirke din rangering i Google. Ikke la konkurrentene dine få et unødvendig forsprang!

2. Du får flere kunder

Igjen; dette er ingen påstand. Hver gang nettsiden din er nede – og en potensiell kunde skal gjøre en handling; som å legge inn en bestilling, kontakte deg – eller ikke kommer inn på siden din i det hele tatt – dette gjør at de mest sannsynlig ikke kommer tilbake. Konkurransen på nett er knallhard!

Er nettsiden operativ hele tiden – ikke bare 99,9% – så vil det utgjøre en forskjell for salget ditt.

3. Du vil tjene mer penger

Som er resultat av punkt 1 og 2 har du lagt alt til rette for å tjene mer penger. Google vil rangere nettsiden din bedre – og du vil ikke gå glipp av kunder og potensielle penger.

Det tekniske MÅ være på plass for at du skal bli tatt seriøst av både Google og dine kunder – ellers er du sjanseløs i konkurransen.

Vi hjelper deg med å tjene mer penger – helt automatisk!